gototopgototop


fresh menu right
HPD Tomislav Cernik

Gostovanje u Vrbovcu PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
18. lipnja 2013.

Nastup HPD "Tomislav" u Vrbovcu 15. lipnja 2013. 15. lipnja 2013. godine MPZ i TO HPD "Tomislav" bili su gosti HKUD "Petar Zrinski"u Vrbovcu u okviru obilježavanja Dana grada Vrbovca, Dana župe sv. Vida, Dana Osnovne škole Vrbovec i Dana obrtnika. HPD "Tomislav" nastupio je u dva bloka.

U 16,00 sati, u prvom bloku, MPZ HPD "Tomislav"- dirigent Katarina Piljić, nastupio je u dvorani Pučkog otvorenog učilišta uz MPZ HKUD-a "Petar Zrinski"- dirigent Mirela Mihajlović, TO HKUD-a "Petar Zrinski" - dirigent Toni Zdunić, žensku klapu "Lera", mušku klapu "Zrinski". Pozdravnu riječ dobrodošlice je uputila gđa Suzana Trninić, a kratke informacije o radu našeg društva je pročitala Ana Sporiš.

Više...
 
Nastup orkestra u Požegi PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
13. lipnja 2013.

Nastup Tamburaškog orkestra HPD "Tomislav" u Požegi 12. lipnja 2013. U srijedu 12. lipnja 2013. godine, u požeškom Gradskom kazalištu, održan je godišnji koncert Tamburaškog orkestra Glazbene škole Požega.

Koncert je započeo Mali tamburaški orkestar Glazbene škole Požega. Orkestar je osnovan 2011./2012. školske godine i čine ga učenici 3., 4., 5. i 6. razreda osnovne glazbene škole te učenici pripremnih razreda. Orkestar broji 17 članova, a do sada je nastupao na Božićnim koncertima, te na koncertima povodom dana škole. Dirigent je prof. Dominik Škrabal.

Više...
 
Primošten 31. svibnja - 2.lipnja 2013 PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
05. lipnja 2013.

Na poziv ravnatelja Osnovne škole Primošten gospodina Nedjeljka Marinova HPD "Tomislav" gostovao je u Primoštenu.

31. svibnja Mješoviti pjevački zbor i Tamburaški orkestar održali su polusatni koncert u okviru 8. dječjeg festivala "Primoštenski skosović". Zbog ružnog vremena festival se održao u školskoj dvorani s početkom u 18 sati, a ne na Rudini kao što je najavljeno.

Više...
 
Gostovanje u Davoru PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
09. svibnja 2013.

U nedjelju, 5. svibnja 2013. godine u Davoru je održan drugi susret zborova pod nazivom "Nek' ti pisma dušu liči" u organizaciji HPD "Urbata". Osim domaćina nastupili su: HPD "Graničar", Veliki crkveni zbor župe sv. Ilije iz Orubice i naš Mješoviti pjevački zbor.

Pozdravnu riječ uputila je predsjednica  HPD "Urbata" Ljiljana Olić i zahvalila sudionicima na raznovrsnom i zanimljivom programu i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ovogodišnjeg susreta.

Više...
 
Gostovanje u Pitomači PDF Ispis E-mail
Autor Katarina Piljić   
16. prosinca 2012.

Nastup HPD "Tomislav" u Pitomači 15.12.2012. U subotu, 15.12.2012. u 18 sati, HPD "Tomislav" gostovalo je, na poziv HPGD "Sloga", na "Božićnom koncertu" u Pitomači.

Koncert se održao u župnoj crkvi svetog Vida, a nastupili su: mješoviti pjevački zbor i tamburaški orkestar HPGD "Sloga" iz Pitomače, Limena glazba iz Pitomače, HPD "Graničar" iz Nove Gradiške, mješoviti pjevački zbor i tamburaški orkestar HPD "Tomislav" iz Cernika i duet Lana i Helena Živko.

Više...
 
« Početak«1234»Kraj »

Stranica 3 od 4

Zbirka plakata

  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata
  • Zbirka plakata

Pregled članaka

Monografija

Povodom 100. godina Društva
Facebook grupa HPD "Tomislav"Copyright © Hrvatsko pjevačko društvo "Tomislav" Cernik